Hold din bryllupsfest i elegante lokaler til bryllup

Leder du efter den perfekte location til din bryllupsfest? Leonards Restaurant er svaret. Vores lokaler til bryllup er perfekte til at holde bryllup i. Her får du den romantiske fest, du drømmer om. Er du vordende brud eller brudgom, og bor du i Kastrup, Tårnby, Ørestad eller på Amager – eller omkring disse områder – bør du kigge nærmere på, hvad vi kan tilbyde.

Lokaler til bryllup – og lækker mad

Det er sjældent ’bare lige’ at finde egnede bryllupslokaler. Ofte er der mange ting, der skal være opfyldt, før det kommende brudepar finder det egnet – blandt andet må både lokaler og omgivelser gerne være bare en smule romantiske. Hos os finder du egnede lokaler, der emmer af hygge og romantik, og vi har endda også mulighed for at være vært for et udendørs bryllup, hvis du ønsker dig sådan et. Vi kan også stå for at pynte op, hvis du ønsker det. Derudover har vi en lækker selskabsmenu, der med garanti vil vække begejstring blandt gæsterne.

Hvor kan man holde bryllupsfest?

I teorien kan man holde bryllupsfest, hvor man ønsker. I praksis er det ofte lidt anderledes. Som beskrevet ovenfor foretrækker det kommende brudepar ofte lokaler med diverse faciliteter samt en romantisk stemning. Vi tilbyder gode adgangsforhold, store, hyggelige lokaler og naturligvis lækker mad, der passer til enhver smag, og du er meget velkommen til at komme og kigge nærmere på dem.

Skal vi holde din bryllupsfest?

Hvis du gerne vil se nærmere på vores lokaler til bryllup for at se, om de egner sig til din kommende bryllupsfest, er du meget velkommen til at ringe til vores manager på 31 55 33 35.

Du kan også sende os en e-mail på info@leonards-restaurant.dk, så vender vi tilbage til dig så snart som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig – og forhåbentlig til at lægge lokaler til dit bryllup.​

Send en forespørgsel​

Har I ønsker om at benytte vores skønne lokaler til en god fest, et smukt bryllup eller en festlig konfirmation, så send os en forespørgsel i dag, og vi vil kontakte jer med et godt tilbud.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Billeder fra restauranten​

Skriv til os

Skriv gerne til os, hvis du ønsker at forespørge leje af lokaler eller afholdelse af større arrangementer. Vi kan stå for det meste, og tilbyder gerne samlede løsninger.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Leonards Restaurant

Astridsvej 70
​2770 Kastrup


CVR: 39498065

Kontakt os

☎ Restauranten: 31 51 11 00

​☎ Manager: 31 55 33 35

✉ E-mail: info@leonards-restaurant.dk

kontrolrapport

banner_gul_99x32

Åbningstider

Mandag - torsdag: 11:00 - 21:00
Fredag: 14:00 - 21:00
Lørdag: 11:00 - 21:00

Søndag: 11:00 - 17:00

Vores facebookside