Catering og finger food til enhver lejlighed

​Catering, mad ud af huset eller finger food? Hos Leonards Restaurant tilbyder vi alt, hvad hjertet kan begære inden for det kulinariske – til enhver lejlighed.

Vi leverer lækker catering og finger food, som er tilberedt i vores restaurant i Kastrup, hvor mange af vores kunder kommer fra. Vi har dog også mange gæster fra Amager, Ørestad og Tårnby, og vi leverer gerne til selskaber i og omkring disse områder.

Lækker og varieret finger food-menu

Fingerfood – eller fingermad, som det hedder på dansk – er den ideelle mad til reception, fødselsdag eller øvrige arrangementer, hvor gæsterne skal have noget lækkert at spise, som samtidig gerne må være æstetisk. Vores selskabsmenu, der også inkluderer finger food er både æstetisk, lækker og varieret – her kan alle være med.

Catering og festmad ud af huset

Der er mange begivenheder i livet, f.eks. bryllup, konfirmation, fødselsdag, barnedåb og reception, hvor det er både lækkert og bekvemt at få leveret mad ude fra. Vores lækre diner transportable er den ideelle mad til fest. Vi tilbyder bl.a. en lækker buffet til fest med mange forskellige ting at vælge imellem. Buffeten er den perfekte festmad ud af huset til arrangementer med mange gæster. De står selv for at øse maden op, og der er flere, der kan tage på samme tid.

Vi kan naturligvis også stå for mad ud af huset til begravelser. Her er det ofte buffet, smørrebrød og kaffe og kage, der er de populære valg. Det giver sig selv, at en begravelse ikke er en festlig begivenhed, og derfor sørger vi for at være meget diskrete. Vi stræber samtidig efter at udvise stor respekt for deltagerne til mindesamværet, samtidig med at vi sørger for, at der er mad nok til alle.

Billig buffet til fest

Alt efter hvilken type arrangement, du drømmer om at holde, kan vi indfri dine kulinariske ønsker. Vores mad og service ligger i kategorien luksus, samtidig med at det er billigt. Ønsker du dig en lækker buffet til dit bryllup, stiller vi op med det, og vi tør godt love, at du bliver godt tilfreds. En buffet med finger food er også en mulighed. Generelt lægger vi stor vægt på god service og høj kvalitet – hver gang vi tilbyder diner transportable – og vores lange erfaring med catering gør, at vi har fingeren på pulsen, hvad angår råvarer mv.

Skal vi stå for maden til dit næste arrangement?

Hvis du går i tanker om at holde en fest, men endnu ikke har bestemt dig for, hvem der skal stå for catering, så behøver du ikke lede mere. Hos Leonards Restaurant finder du alle typer finger food, buffeter, lækre råvarer og en menu, der får smagsløgene til at synge.

Kontakt os allerede i dag på telefon 31 55 33 35, eller skriv en mail til os på info@leonards-restaurant.dk, hvor du beskriver, hvilken type arrangement du gerne vil holde.

Vi vejleder og rådgiver naturligvis gerne om mængder, typer af mad mv. Vi glæder os til at høre fra dig og at gøre os umage med netop dit arrangement.

Send en forespørgsel​

Har I ønsker om at benytte vores skønne lokaler til en god fest, et smukt bryllup eller en festlig konfirmation, så send os en forespørgsel i dag, og vi vil kontakte jer med et godt tilbud.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Billeder fra restauranten​

Skriv til os

Skriv gerne til os, hvis du ønsker at forespørge leje af lokaler eller afholdelse af større arrangementer. Vi kan stå for det meste, og tilbyder gerne samlede løsninger.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Leonards Restaurant

Astridsvej 70
​2770 Kastrup


CVR: 39498065

Kontakt os

☎ Restauranten: 31 51 11 00

​☎ Manager: 31 55 33 35

✉ E-mail: info@leonards-restaurant.dk

kontrolrapport

banner_gul_99x32

Åbningstider

Mandag - torsdag: 11:00 - 21:00
Fredag: 14:00 - 21:00
Lørdag: 11:00 - 21:00

Søndag: 11:00 - 17:00

Vores facebookside