Børnevenlig familierestaurant i Kastrup

​Har du lyst til at tage familien med ud at spise, så er Leonards Restaurant et rigtig godt bud på en børnevenlig familierestaurant. Du finder os i Kastrup, hvor vi har dagligt mange gæster fra både Kastrup, Tårnby, Ørestad og Amager – og vi har også plads til din familie.

Familierestaurant med gode priser

To af de parametre en familierestaurant ofte bedømmes på, er dels, om den er børnevenlig, dels om den har gode priser. Hos Leonards Restaurant kan vi nikke ja til begge dele. Vi gør meget ud af at have en varieret menu med retter, der signalerer både restaurant og café, og så appellerer vores menukort naturligvis også til familiens yngste. Vores åbningstider er ligeledes familievenlige, så I kan gå ud og spise en aften uden at bryde dagsrytmen.

Bestil bord på vores hyggelige restaurant

Med vores placering på Kastrup, er vi det oplagte valg for dig, der kommer fra Amager, Ørestad eller Tårnby – eller inde fra København – som ønsker sig at spise ude på en børnevenlig restaurant, der har de gode råvarer og de rimelige priser i fokus.

Book bord på 31 51 11 00, eller kontakt vores manager på 31 55 33 35, hvis du har spørgsmål. Du kan også skrive til os på info@leonards-restaurant.dk – vi glæder os til at høre fra dig.

Send en forespørgsel​

Har I ønsker om at benytte vores skønne lokaler til en god fest, et smukt bryllup eller en festlig konfirmation, så send os en forespørgsel i dag, og vi vil kontakte jer med et godt tilbud.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Billeder fra restauranten​

Skriv til os

Skriv gerne til os, hvis du ønsker at forespørge leje af lokaler eller afholdelse af større arrangementer. Vi kan stå for det meste, og tilbyder gerne samlede løsninger.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Leonards Restaurant

Astridsvej 70
​2770 Kastrup


CVR: 39498065

Kontakt os

☎ Restauranten: 31 51 11 00

​☎ Manager: 31 55 33 35

✉ E-mail: info@leonards-restaurant.dk

kontrolrapport

banner_gul_99x32

Åbningstider

Mandag - torsdag: 11:00 - 21:00
Fredag: 14:00 - 21:00
Lørdag: 11:00 - 21:00

Søndag: 11:00 - 17:00

Vores facebookside