Frokostmenu ud over det sædvanlige​

​Skal du servere en lækker frokostmenu til dine gæster? Hos Leonards Restaurant tilbyder vi en yderst velsmagende frokostmenu ud af huset. Vores restaurant er beliggende i Kastrup, men vi har også mange gæster fra København og Amager. Når det gælder vores frokostmenu, serverer vi for minimum 25-30 personer, og vi er i stand til at levere mad til helt op til 150 personer. 

Vi gør desuden opmærksom på, at hvis I også vil have velkomstdrinks og øl, koster dette ekstra. Skal du have mad ud af huset på en billig og nem måde, men hvor det samtidig er velsmagende, er vi uden tvivl de helt rette at tage kontakt til.

Bestil frokostmenu ud af huset til enhver lejlighed

Der kan være mange årsager til, hvorfor man vil skulle få brug for en skøn frokostmenu ud af huset. Det kan være til en fødselsdag, en barnedåb, eller hvilken som helt anden festlig anledning, der derfor kræver noget ekstra lækker mad. 

Vi tilbyder en helt særlig frokostmenu, der uden tvivl er over standard til en billig pris. Herudover tilbyder vi også øl og velkomstdrinks, men det koster som sagt ekstra. Når man skal have huset fuld af mennesker, er der som regel en lang række ting, der skal være styr på, hvorfor det kan være belejligt, hvis andre tager sig af menuen. 

Dette ansvar tager vi gerne på os, og vi har mange års erfaring med mad, hvorfor du er garanteret en spændende og velsmagende menu, alle vil kunne lide.

SKRIV ELLER RING TIL OS FOR YDERLIGERE INFORMATION

Står du således overfor en større festlig anledning, der kræver god mad til mange mennesker, bør du uden tvivl tage kontakt til os med det samme. Vi tilbyder en udsøgt frokostmenu, som bestemt må siges at være ud over det sædvanlige. 

Du kan sende os en forespørgsel på kontaktformularen, som du finder på vores hjemmeside, eller du kan vælge at skrive til os på e-mail info@leonards-restaurant.dk eller ringe til restauranten på telefon 31 51 11 00 eller manager på telefon 31 55 33 35

Vi garanterer en god oplevelse med rigtig god mad, og vi glæder os til at give en god service, der lever op til dine forventninger. 

Send en forespørgsel​

Har I ønsker om at benytte vores skønne lokaler til en god fest, et smukt bryllup eller en festlig konfirmation, så send os en forespørgsel i dag, og vi vil kontakte jer med et godt tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Billeder fra restauranten​

Skriv til os

Skriv gerne til os, hvis du ønsker at forespørge leje af lokaler eller afholdelse af større arrangementer. Vi kan stå for det meste, og tilbyder gerne samlede løsninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Leonards Restaurant

Astridsvej 70
​2770 Kastrup


CVR: 39498065

Kontakt os

☎ Restauranten: 31 51 11 00

​☎ Manager: 31 55 33 35

✉ E-mail: info@leonards-restaurant.dk

kontrolrapport

banner_gul_99x32

Åbningstider

Mandag - torsdag: 11:00 - 21:00
Fredag: 14:00 - 21:00
Lørdag - søndag: 11:00- 21:00

Vores facebookside