Højtbelagt smørrebrød af høj kvalitet

​Der er næsten ikke noget bedre end et godt, gammeldags stykke højtbelagt smørrebrød. Det skulle da lige være et stykke højtbelagt smørrebrød. Hos Leonards Restaurant tilbyder vi lækkert smørrebrød til en god pris. Så hvis du befinder dig i Kastrup på Amager, hvor vores restaurant ligger, i Ørestad eller i Tårnby, foreslår vi, at du kigger forbi og smager vores lækre højtbelagte smørrebrød. Vi leverer også højtbelagt smørrebrød som mad ud af huset.

Rullepølse, roastbeef, kartoffel … og meget mere

Hvad er din yndlingsmad? Er det et stykke med rullepølse? Et stykke med roastbeef? Eller måske en lækker kartoffelmad? Uanset hvad dine præferencer er, kan vi lave det i restauranten – ovenikøbet til priser, hvor de fleste kan være med.​

HØJTBELAGT SMØRREBRØD UD AF HUSET

​Nogle foretrækker at gå på restaurant og spise højtbelagt smørrebrød, mens andre foretrækker at spise det til selskaber. Det er i hvert fald ofte til selskaber som barnedåb, konfirmationer eller begravelser, man møder det klassiske smørrebrød i forskellige varianter. Hos Leonards Restaurant tilbyder vi både smørrebrød som noget, du kan bestille i restauranten, når du besøger os, eller som noget, vi leverer mad ud af huset. Til en god pris, naturligvis!

Hvis du har spørgsmål til vores menu eller øvrige spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Ring på 31 55 33 35 for at tale med vores manager, eller send os en e-mail på info@leonards-restaurant.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Send en forespørgsel​

Har I ønsker om at benytte vores skønne lokaler til en god fest, et smukt bryllup eller en festlig konfirmation, så send os en forespørgsel i dag, og vi vil kontakte jer med et godt tilbud.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Billeder fra restauranten​

Skriv til os

Skriv gerne til os, hvis du ønsker at forespørge leje af lokaler eller afholdelse af større arrangementer. Vi kan stå for det meste, og tilbyder gerne samlede løsninger.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Leonards Restaurant

Astridsvej 70
​2770 Kastrup


CVR: 39498065

Kontakt os

☎ Restauranten: 31 51 11 00

​☎ Manager: 31 55 33 35

✉ E-mail: info@leonards-restaurant.dk

kontrolrapport

banner_gul_99x32

Åbningstider

Mandag - torsdag: 11:00 - 21:00
Fredag: 14:00 - 21:00
Lørdag: 11:00 - 21:00

Søndag: 11:00 - 17:00

Vores facebookside