Smagfuld Mad
​ud af huset

​Skal du bruge mad ud af huset? I så fald er du kommet til det helt rette sted. Hos Leonards Restaurant tilbyder vi nemlig catering til hvilken som helst lejlighed. Vores restaurant er beliggende i Kastrup, men vi har ligeledes mange kunder fra Amager og København. Vi kan stå for maden til selskaber som:

  • ​Begravelse
  • ​Bryllupsfest
  • ​Konfirmation
  • ​Barnedåb

Til begravelser serverer vi kage, buffet, smørrebrød, og eftersom det er en speciel anledning for mange mennesker, sørger vi naturligvis for at udvise stor respekt og sikrer, at der er et godt miljø. 

Er der tale om konfirmation, pynter vi restauranten præcis, som du ønsker, og herudover klarer vi også natmaden, ligesom vi også sørger for det hele til barnedåb. Uanset hvilken slags selskab, der er tale om, sørger vi altså for catering og hyggelige omgivelser, og så gør vi det endda til en billig pris, alle har råd til.

VI TILBYDER MAD TIL DIN BRYLLUPSFEST SERVERET I HYGGELIGE OMGIVELSER

Vi tilbyder også mad til bryllupsfest, hvor vi naturligvis sørger for at pynte restauranten fint op, så den er hyggelig, og vi sørger gerne for det hele billigt, så det ikke vil vælte jeres budget. Vi tager hellere end gerne imod specialønsker, hvis der er noget, der vil kunne gøre jeres dag ekstra god, og vi laver tilmed gerne gris. 

Alt bliver forberedt af os selv i vores køkken, og derfor skal I endelig komme med jeres egne ønsker i forhold til madlavningen. Vi har mange års erfaring inden for branchen, hvorfor vi har et stort bagkatalog at trække på.

KONTAKT OS I DAG FOR MERE INFORMATION

Ligegyldigt hvilken selskabsmenu, du har brug for, om det er en konfirmationsmenu eller menu til barnedåb, vil vi med garanti kunne være behjælpelige i forhold til catering – og så ordner vi endda det hele til en billig pris. 

Vi er i stand til at klare alle typer selskaber, og herudover har vi stor erfaring med madlavning, hvorfor alt stort set vil kunne lade sig gøre. Ring til restauranten på telefon 31 51 11 00, manageren på telefon 31 55 33 35 eller skriv på e-mail info@leonards-restaurant.dk.

Send en forespørgsel​

Har I ønsker om at benytte vores skønne lokaler til en god fest, et smukt bryllup eller en festlig konfirmation, så send os en forespørgsel i dag, og vi vil kontakte jer med et godt tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Billeder fra restauranten​

Skriv til os

Skriv gerne til os, hvis du ønsker at forespørge leje af lokaler eller afholdelse af større arrangementer. Vi kan stå for det meste, og tilbyder gerne samlede løsninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Leonards Restaurant

Astridsvej 70
​2770 Kastrup


CVR: 39498065

Kontakt os

☎ Restauranten: 31 51 11 00

☎ Manager: 31 55 33 35

✉ E-mail: info@leonards-restaurant.dk

kontrolrapport

banner_gul_99x32

Vores facebookside