Take away mad og MAD UD AF HUSET TIL ENHVER lejlighed

Leder du efter en god restaurant, som tilbyder take away mad eller mad ud af huset? I så fald er du kommet til det helt rette sted. Hos Leonards Restaurant tilbyder vi nemlig catering til hvilken som helst lejlighed. Vores restaurant er beliggende i Kastrup, men vi har ligeledes mange kunder fra Amager, Tårnby og Ørestad. Vi tilbyder levering af selskabsmenu til alle kunder i og omkring disse områder.

 

Vores restaurant har mere end 25 år på bagen og er ejet af et passioneret ægtepar. Gennem årene har vi tilbudt mad til fest og take away mad ved flere forskellige arrangementer, hvor alle gæster har fået en god smagsoplevelse. Vi kan stå for maden til selskaber som:

  • ​Begravelse
  • ​Bryllupsfest
  • ​Konfirmation
  • ​Barnedåb

Til begravelser serverer vi kage, buffet, smørrebrød, og eftersom det er en speciel anledning for mange mennesker, sørger vi naturligvis for at udvise stor respekt og sikre, at der er et godt miljø.

Er der tale om konfirmation, pynter vi restauranten præcis, som du ønsker, og herudover klarer vi også natmaden, ligesom vi også sørger for det hele, hvis der er tale om en barnedåb. Uanset hvilket slags selskab der er tale om, sørger vi altså for mad ud af huset og hyggelige omgivelser, og så gør vi det endda til en billig pris, alle har råd til.

Få smagfuld mad ud af huset til din bryllupsfest

Vi tilbyder også mad til bryllupsfest, som kan afholdes i vores dejlige selskabslokaler. Her sørger vi naturligvis for at pynte restauranten fint og hyggeligt op, lige som I ønsker det. Vi sørger naturligvis for, at vi holder os inde for jeres budget, så I undgår økonomiske overraskelser.

Vi tager hellere end gerne imod specialønsker, hvis der er noget, der vil kunne gøre jeres dag ekstra god, og vi laver tilmed gerne gris.

Alt bliver forberedt af os selv i vores køkken, og derfor skal I endelig komme med jeres egne ønsker i forhold til madlavningen. Vi har mange års erfaring inden for branchen, hvorfor vi har et stort bagkatalog at trække på. Vi sammensætter med andre ord en menu til jeres bryllupsfest, som passer lige nøjagtig til jeres ønsker og behov.

Kontakt os og hør mere om take away mad

Ligegyldigt hvilken selskabsmenu du har brug for, om det er en konfirmationsmenu eller menu til barnedåb, vil vi med garanti kunne være behjælpelige i forhold til catering – og så ordner vi endda det hele til en billig pris.

Vi er i stand til at klare alle typer selskaber, og herudover har vi stor erfaring med madlavning, hvorfor alt stort set vil kunne lade sig gøre. Ring og bestil til restauranten på telefon 31 51 11 00, manageren på telefon 31 55 33 35, eller skriv på e-mail info@leonards-restaurant.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Send en forespørgsel​

Har I ønsker om at benytte vores skønne lokaler til en god fest, et smukt bryllup eller en festlig konfirmation, så send os en forespørgsel i dag, og vi vil kontakte jer med et godt tilbud.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Billeder fra restauranten​

Skriv til os

Skriv gerne til os, hvis du ønsker at forespørge leje af lokaler eller afholdelse af større arrangementer. Vi kan stå for det meste, og tilbyder gerne samlede løsninger.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Leonards Restaurant

Astridsvej 70
​2770 Kastrup


CVR: 39498065

Kontakt os

☎ Restauranten: 31 51 11 00

​☎ Manager: 31 55 33 35

✉ E-mail: info@leonards-restaurant.dk

kontrolrapport

banner_gul_99x32

Åbningstider

Mandag - torsdag: 11:00 - 21:00
Fredag: 14:00 - 21:00
Lørdag: 11:00 - 21:00

Søndag: 11:00 - 17:00

Vores facebookside