Pop up restaurant med lækker mad

​En pop up restaurant er en midlertidig restaurant, der ofte findes på alle andre steder end i et traditionelt restaurantlokale. Som pop up-restauratør kan vi hos Leonards Restaurant bevæge os langt væk fra vores restaurant i Kastrup. Mange af vores kunder kommer netop fra Kastrup, men vi har også kunder fra både Amager og Ørestad samt Tårnby, og vi ser frem til at kunne glæde endnu flere med vores pop up restaurant-koncept.

Hvad er en pop up restaurant?

Helt kort fortalt, så handler det om, at vi kan lave restaurant alle steder. Vi er ikke bundet til vores lokaler i Kastrup, så hvis du gerne vil have vores lækre mad og knowhow, stiller vi gerne op. Vi står naturligvis selv for køkkenudstyr, køleskabe, komfurer mv. Selv service og personale har vi styr på. Du skal bare læne dig tilbage og nyde ’showet’.

Til lejligheden sørger vi for at have en lækker menu klar, hvor der er noget for enhver smag.

Leonards pop up restaurant sørger for alt

Det helt unikke ved en pop up restaurant er, at det udfordrer det at spise ude. Det skyldes, at konstruktionen ofte finder sted i lokaler, der typisk ikke er en restaurant. Det samme gør sig gældende for os, hvor vi skaber et køkken ud fra ingenting. Vi sørger for alt og gør vores ypperste for at give dig en unik mad- og helhedsoplevelse.

Vi har tidligere lavet pop up-arrangementer fra Femø-festival med stor succes. Hvis du gerne vil vide mere, hører vi meget gerne fra dig på telefon 31 55 33 35 eller på e-mail info@leonards-restaurant.dk.

Send en forespørgsel​

Har I ønsker om at benytte vores skønne lokaler til en god fest, et smukt bryllup eller en festlig konfirmation, så send os en forespørgsel i dag, og vi vil kontakte jer med et godt tilbud.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Billeder fra restauranten​

Skriv til os

Skriv gerne til os, hvis du ønsker at forespørge leje af lokaler eller afholdelse af større arrangementer. Vi kan stå for det meste, og tilbyder gerne samlede løsninger.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Leonards Restaurant

Astridsvej 70
​2770 Kastrup


CVR: 39498065

Kontakt os

☎ Restauranten: 31 51 11 00

​☎ Manager: 31 55 33 35

✉ E-mail: info@leonards-restaurant.dk

kontrolrapport

banner_gul_99x32

Åbningstider

Mandag - torsdag: 11:00 - 21:00
Fredag: 14:00 - 21:00
Lørdag: 11:00 - 21:00

Søndag: 11:00 - 17:00

Vores facebookside