FLOTTE OG STORE

SELSKABSLOKALER OG FESTLOKALER TIL LEJE

​Skal du bruge selskabslokaler til din kommende fest? I så fald er du kommet til det helt rette sted. Hos Leonards Restaurant tilbyder vi nemlig leje af selskabslokaler med det hele til hvilken som helst lejlighed. Vores festlokaler til leje ligger ganske tæt på Tårnby station og er derfor meget nemme at komme til, uanset om du kommer fra Kastrup, Ørestad, Amager eller et helt andet sted på Sjælland. Vi tilbyder leje af festlokaler til alle kunder.

Her på siden finder du en professionel og god restaurant, som har eksisteret i mere end 25 år. Gennem årene har vi serveret mange dejlige retter for tilfredse kunder. Vi har derfor en stor erfaring at trække på i vores arbejde, hvilket er din garanti for, at du får en god oplevelse her hos os. Vores selskabslokaler og festlokaler til leje kan rumme op til 150 gæster, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os, uanset om du skal holde en større eller mindre fest. Vi kan stå for mad, oppyntning og lokaler til selskaber som:

Til begravelser serverer vi typisk kage, buffet, smørrebrød, eller hvad du selv måtte ønske. Eftersom det er en speciel anledning for mange mennesker, sørger vi naturligvis for at udvise stor respekt og sikre, at alle er så godt tilpas som muligt.Det er i hvert fald ikke catering, der skal give bekymringer i den situation.

Er der tale om konfirmation eller barnedåb, pynter vi lokalerne, lige som du ønsker, og herudover klarer vi gerne natmaden og andre opgaver, som du mangler hjælp til. Uanset hvilket slags selskab der er tale om, sørger vi altså for catering og hyggelige omgivelser, og så gør vi det endda til en billig pris, som alle har råd til.

FESTLOKALER til leje TIL DIT BRYLLUP ELLER ANDET ARRANGEMENT

Vi tilbyder også mad og lokaler til leje til din bryllupsfest, hvor vi naturligvis sørger for at pynte det hele fint op, så det er hyggeligt og festligt, og vi sørger gerne for, at det hele bliver så billigt som muligt, så det ikke vælter jeres budget. Vi tager naturligvis altid en god snak med dig inden, så vi kan høre om dine forventninger og ønsker samt dit budget.

Vores personale er imødekommende og professionelt og står klar til at hjælpe dig med lige dét, som du har brug for. Vi overholder naturligvis altid alle vores aftaler, så du kan trygt lade os være din kommende samarbejdspartner, uanset hvilket arrangement du skal holde.

Vi tager hellere end gerne imod specialønsker, hvis der er noget, der vil kunne gøre jeres dag ekstra god. Alt bliver forberedt af os selv i vores køkken, og derfor skal I endelig komme med jeres egne ønsker i forhold til madlavningen, så vi kan sammensætte en menu, som matcher jeres behov og ønsker bedst muligt. Vi har mange års erfaring inden for branchen, hvorfor vi har et stort bagkatalog at trække på.

Kontakt os for mere information om vores selskabslokaler

Hvis du har brug for leje af festlokaler til dit arrangement, så tøv ikke med at give os et kald. Vi er i stand til at klare alle typer selskaber, og herudover har vi stor erfaring med madlavning, så det er stort set kun din fantasi, der sætter grænserne.

Du kan ringe til os på telefon 31 51 11 00 eller skrive en e-mail på info@leonards-restaurant.dk for at høre nærmere, så vender vi tilbage hurtigst muligt med mange flere oplysninger alt efter dine behov.

Vi ser frem til at skabe rammerne for jeres næste fest, og vi glæder os til at høre fra jer.

Send en forespørgsel​

Har I ønsker om at benytte vores skønne lokaler til en god fest, et smukt bryllup eller en festlig konfirmation, så send os en forespørgsel i dag, og vi vil kontakte jer med et godt tilbud.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Billeder fra restauranten​

Skriv til os

Skriv gerne til os, hvis du ønsker at forespørge leje af lokaler eller afholdelse af større arrangementer. Vi kan stå for det meste, og tilbyder gerne samlede løsninger.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Leonards Restaurant

Astridsvej 70
​2770 Kastrup


CVR: 39498065

Kontakt os

☎ Restauranten: 31 51 11 00

​☎ Manager: 31 55 33 35

✉ E-mail: info@leonards-restaurant.dk

kontrolrapport

banner_gul_99x32

Åbningstider

Mandag - torsdag: 11:00 - 21:00
Fredag: 14:00 - 21:00
Lørdag: 11:00 - 21:00

Søndag: 11:00 - 17:00

Vores facebookside