​Flotte og store
SELSKABSLOKALER

​Skal du bruge selskabslokaler til dit event? I så fald er du kommet til det helt rette sted. Hos Leonards Restaurant tilbyder vi nemlig selskabslokaler med det hele til hvilken som helst lejlighed. Lokalerne ligger ganske tæt på Tårnby station og er derfor meget nemme at komme til, uanset om du kommer fra Kastrup, resten af Amager, København, resten af Sjælland eller et helt femte sted.

Vi kan stå for mad, oppyntning og lokaler til selskaber som:

  • Begravelse
  • Bryllupsfest
  • ​​Konfirmation
  • Barnedåb

Til begravelser serverer vi kage, buffet, smørrebrød eller hvad du selv måtte ønske. Eftersom det er en speciel anledning for mange mennesker, sørger vi naturligvis for at udvise stor respekt og sikrer, at alle er så godt tilpas som muligt. Det er i hvert fald ikke catering, der skal give bekymringer i den situation.

Er der tale om konfirmation, pynter vi lokalerne præcis, som du ønsker, og herudover klarer vi også natmaden, ligesom vi også sørger for det hele til barnedåb. Uanset hvilket slags selskab, der er tale om, sørger vi altså for catering og hyggelige omgivelser, og så gør vi det endda til en billig pris, som alle har råd til.

FESTLOKALER TIL DIT BRYLLUP

Vi tilbyder også mad og lokaler til din bryllupsfest, hvor vi naturligvis sørger for at pynte det hele fint op, så det er hyggeligt og festligt, og vi sørger gerne for det hele så billigt som muligt, så det ikke vælter jeres budget.

Vi tager hellere end gerne imod specialønsker, hvis der er noget, der vil kunne gøre jeres dag ekstra god. Alt bliver forberedt af os selv i vores køkken, og derfor skal I endelig komme med jeres egne ønsker i forhold til madlavningen. Vi har mange års erfaring inden for branchen, hvorfor vi har et stort bagkatalog at trække på.

KONTAKT OS I DAG FOR MERE INFORMATION

Hvis du har brug for selskabslokaler til dit arrangement, så tøv ikke med at give os et kald. Vi er i stand til at klare alle typer selskaber, og herudover har vi stor erfaring med madlavning, så det er stort set kun din fantasi, der sætter grænserne. Ring til os på telefon 31 51 11 00 eller skriv en e-mail på info@leonards-restaurant.dk.

Send en forespørgsel​

Har I ønsker om at benytte vores skønne lokaler til en god fest, et smukt bryllup eller en festlig konfirmation, så send os en forespørgsel i dag, og vi vil kontakte jer med et godt tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Billeder fra restauranten​

Skriv til os

Skriv gerne til os, hvis du ønsker at forespørge leje af lokaler eller afholdelse af større arrangementer. Vi kan stå for det meste, og tilbyder gerne samlede løsninger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Leonards Restaurant

Astridsvej 70
​2770 Kastrup


CVR: 39498065

Kontakt os

☎ Restauranten: 31 51 11 00

☎ Manager: 31 55 33 35

✉ E-mail: info@leonards-restaurant.dk

kontrolrapport

banner_gul_99x32

Vores facebookside